NaslovnicaVijestiSvijet se oprašta od Pelea: Oglasio se i Mbappe

Svijet se oprašta od Pelea: Oglasio se i Mbappe

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena i ime čije ime simbolizira nogomet kao sport – Brazilac Pele, preminuo je u 82. godini. Njegov agent Joe Fraga također je potvrdio smrt.

Veliki broj sportaša, sportskih kolektiva i ljudi oprašta se od ovog velikana. Liverpool se među prvima oprostio od Pelea. Oglasila se i Barcelona, ​​a nedugo zatim i Kylian Mbappe.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

 “Kralj nogometa nas je napustio, ali njegova ostavština nikada neće biti zaboravljena. Počivaj u miru kralju”, objavio je Mbappe.

Pele je posljednjih godina imao mnogo zdravstvenih problema, teško se kretao nakon operacije kuka 2012., a u rujnu prošle godine odstranili su mu tumor debelog crijeva zbog čega je u bolnici proveo gotovo mjesec dana, a čak 12 dana proveo na odjelu intenzivne njege.

Od tada je nekoliko puta ponovno primljen u bolnicu, a nažalost, prilikom zadnje posjete ustanovljeno je da kemoterapija više ne djeluje, te je prebačen na odjel palijativne skrbi, gdje je i preminuo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!