NaslovnicaVijestiSzczesny je stekao poštovanje svih ljubitelja nogometa izjavom o odlasku u Saudijsku...

Szczesny je stekao poštovanje svih ljubitelja nogometa izjavom o odlasku u Saudijsku Arabiju

Ove godine je veliki broj najvećih sportskih zvijezda odlučio svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji. Međutim, neki igrači su i dalje ostali odani određenim idealima koji ne uključuju samo jurnjavu za novcem, već i za sportskim izazovima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Jedan od njih je i Wojciech Szczesny, vratar Juventusa, koji je oduševio ljubitelje nogometa izjavom o odlasku u Saudijsku Arabiju.

“Ponude iz Arabije? Već sam zaradio mnogo novca. Preferiram zabavne izazove i braniti Juventusov gol je najbolji izazov koji mogu imati. Glasine me ne dotiču. Znam da jesam i bit ću igrač Juventusa, osim ako me oni ne žele. Vezan sam za ovaj klub i poštujem njegove odluke,” rekao je Szczesny za TVP Sport.

Ovakvi potezi i razmišljanja sve su rjeđi u modernom sportu, zbog čega zaslužuju pažnju i pohvale. Sličan potez napravio je i Gianluigi Buffon, po mnogima najbolji vratar svih vremena, koji je nedavno odbio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije i umjesto toga odlučio završiti karijeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!