NaslovnicaVijestiSzymon Marciniak odgovorio na kritike: Francuzi ne spominju ovo

Szymon Marciniak odgovorio na kritike: Francuzi ne spominju ovo

Poljski sudac Szymon Marciniak, koji je sudio finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske, odgovorio je na kritike Francuza koji su otvoreno rekli da je oštetio njihovu reprezentaciju.

Posebno se to odnosi na Messijev drugi gol, za koji Francuzi tvrde da je trebao biti poništen, jer su tijekom akcije dvojica argentinskih rezervista utrčala na teren. Marciniak je nakon povratka u domovinu održao press konferenciju na kojoj je izvadio mobitel i pokazao zanimljive fotografije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Francuzi ne spominju ovu fotografiju”, rekao je poljski sudac, pojasnivši da je tijekom izvođenja jedanaesteraca iz kojeg je Mbappe postigao izjednačujući pogodak na terenu bilo čak sedam igrača Francuske s klupe za rezerve.

U spomenutom finalu Argentina je postala svjetski prvak nakon pobjede na jedanaesterce. U regularnom tijeku susreta rezultat je bio 2:2, a nakon produžetaka 3:3.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!