NaslovnicaVijestiTAJLANDSKI NOGOMETNI TIM ZAROBLJEN U ŠPILJI: Jurgen Klopp poslao nevjerojatnu poruku!

TAJLANDSKI NOGOMETNI TIM ZAROBLJEN U ŠPILJI: Jurgen Klopp poslao nevjerojatnu poruku!

Tajlandski nogometni tim zarobljen u špilji. Jurgen Klopp poslao nevjerojatnu poruku! Veliko je olakšanje što je mladi nogometni ti koji je bio zarobljen u jednoj špilji na sjeveru Taljanda pronašen ovog tjedna.

TAJLANDSKI NOGOMETNI TIM

Dvanaest tinejdžera i njihov 25-godišnji trener otkriveni su od strane britanskog tima ronilaca i pokušaji da ih se izvuče su u toku.

Kompleks Tham Luang Nang Non špilja će biti iscrpana u pokušaju da se proširi put prije monsuna koji se očekuje tijekom vikenda.

Ovo je od vitalnog značaja kako bi se momčad izvukla napolje. Kompleks je redovito poplavljen tijekom kišne sezone, koja traje do rujna ili listopada.

Mladići su dobili hranu, pokrivače i liječničku pomoć, a nadamo se da će uskoro moći da razgovaraju sa svojim obiteljima.

Ovaj događaj je privukao pozornost širom svijeta.

[su_xbet_ruscro]

A to je zapalo za oko i Jurgen Kloppu, koji je ekipi poslao predivnu poruku podrške.

“U ime cijele obitelji nogometnog kluba Liverpoola, želimo vam sve najbolje od srca”, rekao je menadžer Redsa.

“Mi smo sa vama – and You’ll Never Walk Alone.”

To su bile riječi Jurgen Kloppa koje ne moramo ni prevoditi, sigurni smo da svi znate što to znači. Himna Liverpoola. Zaista je klasa ovaj Jurgen.

Dječaci i njihov trener bili su zarobljeni nakon vožnej biciklom do špilje 23. lipnja.

Jedan od igrača je proslavljao svoj 16. rođendan i tako je tim išao na piknik.

Izvješća sugeriraju da su htjeli da istražuju dublje nego što su to imali u prethodnim prilikama, ali su zarobljeni kada su iznenadne teške kiše preplavile izlaz.

Zatim su se zaglavili zbog blata i otpadaka.

Ono što čini težak pokušaj spašavanja jest temperatura na kojoj timovi rade.

Vrućina je dosegla 30 stepeni celzijusa u blatu koje je nekoliko centimentara debelo.

Ali timovi su svjesni da je potrebno brzo djelovanje. Kada počnu monsunske kiše, puno će teže biti spasiti 12 djećaka i njihovog trenera.

Volonteri pomažu pružanjem bočica za vodu i ledene losove za one na licu mjesta, dok radnici tajlandske kraljevske kuhinje pružaju vruću hranu.

Svi mi iz ekipe SvijetKladjenja portala želimo sreću spasilačkim timovima i nogometnom timu za koje se nadamo da će uskoro biti van špilje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!