NaslovnicaVijestiTAKO SE TO RADI: Gareth Southgate na naredni spisak poziva dva 18-godišnjaka!

TAKO SE TO RADI: Gareth Southgate na naredni spisak poziva dva 18-godišnjaka!

Gareth Southgate uživa veliku popularnost i podršku u Engleskoj. Zbog velikog povjerenja javnosti on tu i tamo može eksperimentisati. Tako će biti i ovaj put, kada će na spisak uvrstiti Phil Fodena i Jadona Sancha javlja The Mirror.

Ova dva 18-godišnjaka smatraju se najtalentovanijim mladim igračima u Engleskoj, a šef Engleske odlučio je da ih pozove za prve dvije utakmice Engleske nakon Svjetskog prvenstva te kako sad izgleda Southgate želi da osvježi ekipu do Euro 2020.

Pobjednika Svjetskog prvesntva za mlade i osvajač BBC sportske osobnosti godine Foden je zabilježio je svoje ime u povijesti Premier lige nakon što je postao najmlađi igrač koji je osvojio ligu nakon što je upisao pet nastupa u prošlogodišnjem rekordnom pohodu Citya.

>> MICHAEL OWEN PRIZNAO: Evo zbog čega se nije vratio u Liverpool nakon sezone provedene u Real Madridu!

Brzonogi krilni igrač Sancho mogao je da se pridruži Fodenu koji je također napredovao do prve momčadi Citya, ali je izabrao da se preseli u Borussia Dortmund za  8 milijuna funti u kolovozu 2017. godine.

Nakon transfera u Njemačku, u 12 utakmica u Bundesligi je prošle sezone pokazao upravo zbog čega se smatra takvim vrhunskim talentom.

I Foden i Sancho trebali bi biti u kombinaciji za Euro 2020, tako da ima smisla da se Southgate već sada posveti sastavljanu tima za naredni turnir.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!