NaslovnicaVijestiTaksist pronašao Neuerov novčanik: Šokiran mizernom nagradom

Taksist pronašao Neuerov novčanik: Šokiran mizernom nagradom

Njemački vratar Manuel Neuer izgubio je novčanik u taksiju prije nekoliko tjedana, a iako je pošteni taksist pronašao novčanik i vratio ga, na kraju je optužio Neuera da je škrt i da nema nikakve koristi od nagrade.

Uspješni čuvar mreže, koji je iz središta Münchena uzeo taksi, završio je svoje putovanje u Lehelu i izašao iz vozila. Na kraju smjene, dok je čistio automobil, taksist jepronašao novčanik koji je pripadao Neueru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U njemu je bilo Neuerovo ime i adresa”, rekao je taksist Hazir, otkrivajući da je u novčaniku pronašao 800 eura u gotovini, Visa Platinum karticu, Mastercard karticu i vozačku dozvolu.

Taksist je pokušao pronaći Neuera i otišao direktno do njegovih vrata, a nakon što ga nije zatekao tamo, kao ni u Bayernovom trening centru, odlučio je novčanik predati njegovom menadžeru i ostavio mu svoje podatke vjerujući da će dobiti dar kakav zaslužuje.

Dva tjedna nakon toga poštom mu je stigao nepotpisani dres od Neuera, što ga je gorko razočaralo. Za svoj trud, kaže, prešao je najmanje 120 kilometara i potrošio 400 eura.

“Pronašao sam mnogo gotovine, kreditnu karticu i vozačku dozvolu koja pripada Neueru u automobilu. Otprilike 10 dana nakon što sam dao novčanik, kući mi je stigla kutija. U kutiji je bio samo dres, čak ni zahvalnica. Imam 4 djece, ovo je šprdnja. Potpuno razočarenje”, rekao je taksist.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!