NaslovnicaVijestiTalentovana porodica: Evropa se tek navikla na jednog Haalanda a sada već...

Talentovana porodica: Evropa se tek navikla na jednog Haalanda a sada već stiže drugi!

Obitelj Haaland očito ima vrlo nadaren nogometni gen. Erling Braut Haaland igra fenomenalno ove sezone, a u Norveškoj veliki potencijal pokazuje njegov tri godine mlađi rođak – Albert Braut Haaland!

Norveški nogomet desetljećima je “polarnoj tami”, a budućnost je mnogo svjetlija, jer bi se budućnost norveškog nogometa trebala vrtjeti oko dva velika talena – Martina Odegaarda i trenutno jednog od najboljih napadača u europskom nogometu, Erlinga Braut Haalanda. U budućnosti će zapaženu ulogu možda imati još jedan nogometaš, koji nosi isto prezime kao i dortmundska zvijezda. Naime njegov tek 16-godišnji rođak Albert Braut Haaland, poput Erlinga započinje sportsku karijeru u manjem norveškom klubu po imenu Bryne.

Albert Braut dosad je blistao u omladinskoj ekipi kluba, gdje je postigao 30 golova u 22 nastupa, a prošle je subote prvi put zaigrao na prijateljskoj utakmici za prvu momčad, što je dobar signal da je vrlo blizu tranziciji u seniorski nogomet.

“Od malih nogu sam sanjao da igram za prvi tim. Ali nisam očekivao da će to uspjeti u dobi od 16 godina”, rekao je Albert Braut Haaland, nećak Alpha Inge Haaland, oca Erlinga Brauta i bivšeg odličnog veznog igrača koji je u engleskom nogometu igrao deset godina.

“Erling je, naravno, velika inspiracija. Njegovi su uspjesi nevjerojatni”, dodao je Albert Haaland.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!