NaslovnicaVijestiTalijani u strahu zbog Dinamovih navijača, vlasti u Milanu su ovu utakmicu...

Talijani u strahu zbog Dinamovih navijača, vlasti u Milanu su ovu utakmicu označile visokorizičnom

Dinamo od 18.45 sati igra protiv Milana u utakmici 2. kola Lige prvaka. Hrvatski prvak dolazi na San Siro kao prvoplasirana momčad skupine.

Modri ​​su u prvom kolu na Maksimiru pobijedili Chelsea 1:0, a Milan je odigrao 1:1 kod RB Salzburga. Na tribinama milanskog stadiona trebalo bi biti oko četiri tisuće Dinamovih navijača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talijanski mediji pišu kako su vlasti u Milanu ovu utakmicu označile kao vrlo rizičnu. Spremne su brojne policijske snage kako bi spriječile eventualne nerede i sukobe domaćih i gostujućih navijača.

Talijanske vlasti naredile su Milanu da pošalje e-mail upozorenje svim navijačima koji su kupili ulaznice u blizini navijača Dinama kako bi se na vrijeme premjestili iz sektora.

U istoj poruci istaknuta su i mjesta na koja dolaze Boysi, pa su navijači Milana zamoljeni da ih se klone. Talijanski mediji pišu i o povijesti Dinamovih navijača te o sukobima s navijačima Atalante prije tri godine. Taj okršaj dogodio se u Milanu jer se tamo igrala utakmica Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!