NaslovnicaVijestiTalijanska zvijezda napušta Romu nakon Europskog prvenstva: "Nisam ni razmišljao o Mourinhu...

Talijanska zvijezda napušta Romu nakon Europskog prvenstva: “Nisam ni razmišljao o Mourinhu i Romi”

Već se govori o budućnosti nakon Europskog prvenstva, a talijanski igrači nisu iznimka. Alessandro Florenzi jedan je od takvih. Igrač Rome, koji je tehnički još uvijek na posudbi u PSG-u, navodno želi otići iz matičnog kluba nakon vrlo impresivne sezone, na osobnoj razini, unatoč tome što Parižani nisu osvojili domaći naslov.

30-godišnji bek bio je jedan od najboljih igrača zajedno sa Neymarom i Mbappeom, a sada je na radaru klubova širom Europe, navodi TuttoMercatoWeb.

Činjenica da je igrač već izjavio: “Nisam ni razmišljao o Joseu Mourinhu ili Romi”, sugerirajući da sljedeće sezone neće oblačiti dres Giallorossija.

Jedno je ipak sigurno, a to je činjenica da će Florenzi igrati veliku ulogu u Italiji na Euru 2020, počevši od večeras.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!