NaslovnicaVijestiTalijanski mediji objavili: Antonio Conte ima novi posao

Talijanski mediji objavili: Antonio Conte ima novi posao

Prema izvješću talijanskog Rai Sporta, Antonio Conte će preuzeti ulogu novog trenera Napolija. Očekuje se da će Conte preuzeti kormilo prošlogodišnjeg talijanskog prvaka tijekom ljeta. Navodno su Napoli i Conte postigli dogovor o trogodišnjem ugovoru, prema kojem bi talijanski stručnjak mogao zarađivati oko 6.5 milijuna eura godišnje.

Ove sezone Napoli je već promijenio tri trenera. Luciano Spalletti, koji je prošle sezone osvojio Serie A, napustio je klub, a zamijenio ga je Rudi Garcia. No, već u studenom Garcia je zamijenjen s Walterom Mazzarijem, koji je dobio otkaz u veljači. Trenutačni trener je Francesco Calzona, slovački izbornik.

Nakon sporazumnog raskida ugovora s Tottenhamom u ožujku prošle godine, ovo će biti Conteu prvi posao. U Italiji je posljednji put radio od 2019. do 2021. godine, kada je vodio Inter. Tijekom svoje karijere kao trener, osvojio je talijansko prvenstvo četiri puta: tri puta s Juventusom i jednom s Interom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!