NaslovnicaVijestiTalijanski mediji otkrili iznos: Antonio Conte postat će najplaćeniji trener Serie A

Talijanski mediji otkrili iznos: Antonio Conte postat će najplaćeniji trener Serie A

Kada potpiše ugovor o preuzimanju momčadi Napolija, što talijanski mediji opisuju kao gotovu stvar, Antonio Conte će postati najplaćeniji trener Serie A.

Iako točan iznos njegove plaće nije objavljen, talijanski mediji tvrde da će iznositi između osam i devet milijuna eura.

La Gazzetta dello Sport piše da Conte već ima ponudu pred sobom, dok Corriere dello Sport i Tuttosport navode da se prije sklapanja ugovora trebaju riješiti još samo manji detalji. Navodno jedino još nije poznato hoće li Conte potpisati trogodišnji ugovor ili dvogodišnji s opcijom produljenja na još jednu sezonu.

Simone Inzaghi, trener Intera, trenutno je najplaćeniji trener u Italiji. Njegova godišnja plaća iznosi 5.5 milijuna eura, uz dodatne bonuse.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!