NaslovnicaVijestiTalijanski mediji potvrdili: Juventus odbio ponudu Liverpoola od 100 milijuna eura za...

Talijanski mediji potvrdili: Juventus odbio ponudu Liverpoola od 100 milijuna eura za Federica Chiesu!

Juventus je odbio ponudu Liverpoola od 100 milijuna eura za Federica Chiesu, objavili su talijanski mediji. Federico Chiesa je u Juventus stigao tek prošle sezone kao posuđeni igrač na dvije sezone iz Fiorentine.

Stara dama ima opciju da otkupi njegovo ugovor za 40 milijuna eura.

Mladi Chiesa je prošle sezone pokazao svoju kvalitetu nakon što je za Juventus postigao 15 golova u 46 nastupa. Oduševio je čak i na Europskom prvenstvu, gdje je bio jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije.

Talijanski mediji pišu kako Klopp vjeruje da bi se Chiesa savršeno uklopio u njegov sastav, gdje bi vjerojatno igrao uz Manea i Salaha, međutim, novi trener Juveta Massimiliano Allegri je poručio da igrač nije na prodaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!