NaslovnicaVijestiTalijanski nogomet potresa skandal: Dvije poznate zvijezde pod istragom zbog ilegalnog klađenja

Talijanski nogomet potresa skandal: Dvije poznate zvijezde pod istragom zbog ilegalnog klađenja

Talijanski nogometaši Nicolo Zaniolo i Sandro Tonali su pod istragom torinskog tužiteljstva zbog kladioničarskog skandala. Nakon Nicola Fagiolija, pod istragom su i druga dvojica nogometaša koje je spomenuo talijanski TV novinar Fabrizio Corona.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njih dvojica su jučer napustili kamp talijanske reprezentacije u Covercijanu kako bi dali iskaze tužiteljstvu.

“Obavještavamo javnost da je Tužiteljstvo iz Torina danas dostavilo istražne dokumente o Sandru Tonaliju i Nicolo Zaniolu. Savez smatra da oni trenutno nisu u mogućnosti pomoći reprezentaciji pa smo ih pustili da se vrate u svoje klubove”, talijanski savez je objavio u priopćenju.

Ako se dokaže njihova krivnja, postoji mogućnost da budu suspendirani na više godina. Trenutačno, obojica igraju u engleskom Premiershipu. Tonali je član Newcastlea, dok Zaniolo igra za Aston Villu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!