NaslovnicaVijestiTalkSPORT objavio: Real Madrid poslao ponudu za Mbappea! PSG će ovo prihvatiti!

TalkSPORT objavio: Real Madrid poslao ponudu za Mbappea! PSG će ovo prihvatiti!

Jedna od najvećih radiostanica na svijetu TalkSPORT javlja kako je Real Madrid već poslao ponudu za Kyliana Mbappea u iznosu od 186 milijuna eura.

TalkSPORT objavio

Nakon što je stigla ponuda, mladi francuski reprezentativac je odmah zatražio odlazak iz kluba, dok je PSG počeo tražiti zamjenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno je prvi izbor Cristiano Ronaldo, čiji dolazak je na neki način već najavio i brat vlasnika PSG-a, nakon što je na društvenim mrežama objavio sliku Messija i Ronalda u dresu PSG-a.

Ranije se ovom dosta pisalo i u španjolskim medijima, no ipak trebamo biti suzdržani, jer ovo još uvijek nisu zvanične informacije, iako je TalkSPORT u prošlosti znao pogađati ‘nemoguće’ transfere.

Ukoliko bi se transfer Mbappea u Real Madrid ostvario, Francuz bi PSG napustio za isti iznos za koji je i došao 2017. godine iz Monaca. U to vrijeme je bio drugi najskuplji nogometaš u povijesti nogometa, a prvi je njegov kolega Neymar.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!