NaslovnicaVijestiTANSFER RAKITIĆA: Evo gdje Hrvat nastavlja karijeru!

TANSFER RAKITIĆA: Evo gdje Hrvat nastavlja karijeru!

Barcelona odlučila prodati Ivana Rakitića, transfer Rakitića je sve bliži i bliži…

Kako prenose mediji iz Španije Rakitić više nije zadovoljan, jer Barcelona pokušava dovesti Philippea Coutinha iz Liverpoola, ali ipak je došlo do dogovora između Barcelone i Liverpoola, te bi taj dogovor mogao zadovoljati popularnog Raketu.

Ivan Rakitić bi mogao ostati bez svog mjesta u ekpi, ako Barcelona dovede Coutinha, piše The Mirror.

[su_live_koeficijenti_v2]

Hrvatskog reprezentativca klupa ne zanima, te želi igrati, a Rakitić bi bio zadovoljan kada bi svoju karijeru nastavio u Liverpool, a Redsi su mu vrata širom otvorili.

Redsi su prošlog ljeta pokušavali dovesti Rakitića, a Barcelona je također i tada željala u svoje redove dovesti Coutinha. Liverpool će teško zadržati Coutinha, ali Redsi smatraju da je idealno rješenje da Barcelona pusti Rakitića u Liverpool, uz nončanu naknadu.

Ipak nije samo za Rakitića zainteresovan Liverpool, to su još Manchester United, Juventus i Arsenal.

[su_american_football_200e]

Prije par dana trener Liverpoola Jurgen Klopp je završio u bolnici, jer se Klopp požalio na mučninu koju je osjećao.

“Klopp je završio u bolnici kako bi ga pregledali, te zbog toga nije bio na treningu u srijedu. Jurgen se neće zadržati u bolnici, te će biti kod kuće večera”, napisala je uprava Liverpoola prije par dana.

Jurgen Klopp se sada osjeća odlično, te je spreman za narednu utakmicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija se plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Rakitić je pričao o selektoru Zaltku Daliću.

“Moramo se zahvaliti i gospodinu Čačiću i njegovu stožeru, jer smo s njim krenuli na ovaj put. Zadnje dvije pobjede su dijelom i njegova zasluga”, kazao je Ivan Rakitić, te dodao:

“Drago mi je da sam s Dalićem radio i u mladoj reprezentaciji tako da poznajem njegov žar za nogometom i pobjednički mentalitet. To je prenio i na nas i nadam se da će dobiti priliku i na Svjetskom prvenstvu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!