NaslovnicaVijestiTchouameni okončao karijeru stopera Valencije? Liječnička prognoza nije optimistična

Tchouameni okončao karijeru stopera Valencije? Liječnička prognoza nije optimistična

Trenutak u kojem je Aurelien Tchouameni nehotice ozlijedio stopera Valencije, Mouctara Diakhabyja, najbolje su opisivali geste suigrača koji su svjedočili tom incidentu. Mnogi od njih su instinktivno stavili ruke na glavu, neki nisu mogli gledati prema tom dijelu terena, dok je Tchouameni stajao usamljen na suprotnom kraju, izražavajući šok zbog nespretnog događaja.

Podsjetimo se situacije tijekom utakmice između Valencije i Real Madrida, gdje je Tchouameni pokušao osvojiti loptu, no izgubio je ravnotežu, pritom težinom cijelog tijela nenamjerno pao na desnu nogu Diakhabyja. Dr. Enrique Gastaldi je za španjolsku publiku pojasnio da je ozljeda koju je Diakhaby pretrpio bila “zastrašujuća” i “najgora moguća za nogometaša kada su koljena u pitanju”.

“To je vrlo teška ozljeda, vjerojatno su stradala četiri ili pet ligamenata. Prvi cilj je da prohoda”, rekao je liječnik.

Očekivanje realnog povratka Diakhabyja na teren tijekom ove godine postaje neizvodljivo, dok je upitno hoće li biti spreman za sudjelovanje i sljedeće sezone. Juan Jose Lopez Martinez, poznat kao liječnik španjolskog tenisera Carlosa Alcaraza, iznosi manje optimističnu prognozu. Prema njegovom mišljenju, postoji mogućnost da Diakhaby više neće nastupati u nogometu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!