NaslovnicaVijestiTek je stigao, a već je u problemima: To može samo Emmanuel...

Tek je stigao, a već je u problemima: To može samo Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor vratio se u Englesku, točnije potpisao je za Crystal Palace. Tek je stigao, a već je u problemima.

OIR_resizer

Togoanac je svom CV-u doveo i Crystal Palace, nakon što je ranije u svojoj karijeri imao priliku igrati za Tottenham, Arsenal, Manchester City i Real Madrid. Debitirati bih mogao već u subotu kada Crystal Palace igra utakmicu FA Kupa protiv Stoke Cityja.

Klub sa juga Londona igra solidno u ovoj sezoni, daleko je od zone ispadanja, no u nastavku sezone žele nešto više napraviti u ligi koju nikad nisu osvojili, iako Adebayor ne zna gotovo ništa o uspjesima svog novog kluba.

31-godišnji napadač je priznao kako baš i nije upoznat sa poviješću kluba, no kako će više informacija potražiti na Googleu.

“Ne znam puno o klubu, no bolje je naučiti, tako da ću na Googleu potražiti sve što me zanima”, ispalio je Togoanac za službenu stranicu novog kluba.

“Sve što moja nova momčad zahtjeva od mene, to ću i učiniti. Želim im pomoći da pobjeđuju i upravo sam zato ovdje.”

“Nisu daleko od društva iz Top 5 i biti će teško do tih mjesta doći zbog velikog broja jakih utakmica, no idemo se zabaviti i uživati u igri.”

Adebayor je postigao 96 golova u 230 nastupa u Premier ligi, a Didier Drogba jedini je nogometaš iz Afrike koji je postigao više golova od njega.

[su_bet365_rukomet]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!