NaslovnicaVijestiTek se smjestio, a već mora pakovati kofere: Zlatan Ibrahimović zbog svađe...

Tek se smjestio, a već mora pakovati kofere: Zlatan Ibrahimović zbog svađe sa vlasnicima napušta AC Milan!

Izgleda kao da bi se bajka Zlatana Ibrahimovića mogla završiti uskoro, jer navodno želi napustiti Milan na kraju sezone, dok je još jednom pokazao da još uvijek može igrati na najvišoj razini sa njima od svog povratka u siječnju.

Realno je pomisliti da će Milan na ljeto dovesti nova pojačanja i napokon osvježiti svoju momčad, sa ciljem da se iduće sezone bore na vrhu tabele u Seriji A, ali to nije ono što se događa u ovom trenutku.

Čini se da je sada sve otkriveno, nakon što izvještaj iz Football Italije nagovještava da se nešto događa iza očiju javnosti.

Navode da legendarni Paulo Maldini i Ivan Gazidis imaju velikih problema sa vlasnicima – do točke za koju se sada očekuje da će oni otići ovog ljeta.

Nastavljaju kako je Zlatanova budućnost u klubu sada u ozbiljnoj sumnji, a očekuje se da će ih i on tijekom ljeta napustiti.

To će dovesti do više nagađanja, gdje bi on mogao završiti sljedeće sezone, ali zapravo bi to moglo biti najbolja stvar za budućnost kluba.

Proveli su godine sa poteškoćama nakon što su se pouzdali u neke prosječne igrače, a nije baš kao da će Zlatan biti neka drugoročna opcija u napadu.

Ako se mogu resetirati i pokušati dovesti neke obećavajuće igrače, koji bi im pomogli u napadu, onda ćemo konačno vidjeti kako Milan počinje graditi svoju ekipu prema povratku tamo gdje su nekada bili, ali šteta je što je Zlatanov povratak možda završen prije nego što je stvarno počeo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!