NaslovnicaVijestiTen Hag ovog ljeta napušta klupu Uniteda? Tri su kandidata za njegovog...

Ten Hag ovog ljeta napušta klupu Uniteda? Tri su kandidata za njegovog nasljednika

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio objavio je vijest da će ovog ljeta nizozemski trener Erik ten Hag napustiti klupu Manchester Uniteda. Ten Hag je stigao na Old Trafford prije dvije godine, a prošle sezone pod njegovim vodstvom Crveni vragovi zauzeli su treće mjesto na tablici s čak 14 bodova zaostatka za Manchester Cityjem, te su osvojili Liga kup.

Iako se činilo da bi u novoj sezoni mogli postići bolje rezultate u odnosu na prošlu, završili su na osmom mjestu ljestvice i time izgubili priliku za sudjelovanje u europskim natjecanjima. Stoga, u engleskom klubu već su počeli razmišljati o smjeni trenera, a objavljena su i imena tri moguća nasljednika: Roberto De Zerbi, Mauricio Pochettino i Kieran McKenna.

Tko će od njih preuzeti Crvene vragove ostaje za vidjeti u nadolazećem razdoblju.

Manchester United će do kraja sezone u Engleskoj odigrati još jednu utakmicu, finale FA kupa protiv Manchester Cityja. Ova utakmica na rasporedu je u subotu od 16 sati na Wembleyu.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!