NaslovnicaVijestiTen Hag: Sancho neće biti u sastavu protiv Burnleyja, a za to...

Ten Hag: Sancho neće biti u sastavu protiv Burnleyja, a za to je sam kriv

Večeras Manchester United igra protiv Burnleya u engleskoj Premier ligi, no u sastavu nećemo vidjeti Jadona Sancha, engleskog nogometaša koji je došao u konflikt s trenerom i udaljen je iz tima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Erik ten Hag rekao je da o Sanchu ovisi hoće li se vratiti u tim i da je sam odgovoran za ovu situaciju.

Nedavno je trener engleskog velikana javno kritizirao 23-godišnjeg krilnog napadača i naglasio da neće biti u prvoj momčad zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima. Nakon toga, Sancho se obratio na društvenim mrežama kako bi podijelio svoju verziju priče.

Sancho tvrdi da je njegov rad na treninzima od prvog dana bio zadovoljavajući te da Ten Hag od njega pravi žrtvenog jarca. Ten Hag je nedavno na pitanje novinara hoće li Jadon Sancho ikada više igrati za Manchester United kratko odgovorio: “Ne znam”.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!