NaslovnicaVijestiTerry se vraća u reprezentaciju?

Terry se vraća u reprezentaciju?

Izbornik reprezentacije Engleske Sam Allardyce mogao bi razgovarati s nogometašem Chelseaja Johnom Terryjem o povratku u državni tim, ali tu bi moglo biti i “političkih pitanja”. Kapetan Chelseaja John Terry povukao se iz državnog tima u rujnu 2012. godine, četiri dana prije nego što ga je nogometni savez suspendirao na četiri utakmice zbog nesportskog ponašanja na meču s Queens Park Rangersom.

3251

Upitan da li bi razmislio o tome da pozove Terryja reprezentaciji, Allardyce je rekao da ne zna da li bi tu bilo “političkih pitanja”, misleći na Terryjev odonos sa Savezom.

“Ne znam što bi to moglo značiti, ako postoje i politička pitanja. Razgovarat ću s Terryjem ako budem mislio da bi mogao ući u konkurenciju za momčad. Mislim da sve ovisi o tome što će John reći. Možda ću ga pozavati, ako budem imao priliku, ali morat ćemo sačekati i vidjeti kakvu ću selekciju igrača napraviti “, rekao je Allardyce, prenijeli su britanski mediji.

KLADI SE
John Terry nastupao je za reprezentaciju Engleske od 2003. do 2012. godine, kada je objavio povlačenje iz nacionalnog tima. U 78 utakmica za “Gordi Albion” postigao je 6 golova.

Allardyce će u nedjelju priopćiti popis igrača za utakmicu sa Slovačkom 4. rujna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

To će biti njegova prva utakmica na klupi Engleske, otkako je zamijenio Roya Hodgsona, koji je podnio ostavku nakon eliminacije ekipe s Europskog prvenstva u Francuskoj.

bb

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!