NaslovnicaVijestiTEŠAK UDARAC ZA UNITED: Zvijezda Livrepoola odbila Crvene đavole, RAZLOG je VRHUNSKI

TEŠAK UDARAC ZA UNITED: Zvijezda Livrepoola odbila Crvene đavole, RAZLOG je VRHUNSKI

Dok Manchester United trenutno prolazi kroz vrlo težak period, na suprotnoj strani ekipa Liverpoola prolazi kroz najbolji period u zadnjih deset godina.

Redsi su igrali finale Lige prvaka, Jürgen Klopp je sastavio izvanredan tim, kojeg svi svrstavaju u borbu za naslov engleskog prvaka ekipa koju je tim sa Anfielda  osvojio davne 1990 godine.

Sadio Mane je jedan od ključnih igrača Redsa. Senegalaski napadač je u Liverpool došao prije dvije godine iz Southamptona,za 40 miliona eura. Prethodno je igrao za Metz i Salzburg, ali velikim klubovima postao je zanimljiv u trenutku kad je bio u Southamptonu.

>> PREDSJEDNIK LYONA PRIZNAO: Evo kojem klubu iz Premier lige je ponudio Fekira nakon propalog transfera u Liverpool!

U to vrijeme,dobio je primamljivu ponudu Manchester United. Svi bi takvu priliku jedva dočekali ali je Mane glatko odbio mogućnost odlaska na Old Traffordu. A sada je jasno i zbog čega: „Tražile su me neke momčadi, poput Manchester Uniteda, ali jednostavno to je bio pogrešan klub”, rekao je Mane. „Naravno da sam razgovarao s Louis van Gaalom i ponuda je poslana u klub. No, United nije bio pravi klub za mene. Za takve ponude morate osjetiti pravi trenutak, pravog trenera, pravi klub.”

[su_champions_league]

Mane je odličan i na početak treće sezone u Redsima jer je u prva tri prvenstva kola postigao isto toliko golova. Stvari mu i ove godine idu je još bolje jer je na Anfield stigao njegov prijatelj Naby Keita, a već su 2014. godine igrali zajedno u Salzburgu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!