NaslovnicaVijestiTEŠKI DANI ZA RAFINHU: Obećali mu mjesto u ekipi i "prislino" ga...

TEŠKI DANI ZA RAFINHU: Obećali mu mjesto u ekipi i “prislino” ga vratili iz Intera a sada ga prodaju u nižerazredni klub!

Brazilski povremeni reprezentativac Rafinha neće igrati za Barcelonu ni u novoj sezoni. Oni ga ne žele ponovo posuditi, nego ga prodati, a Betis se pojavio kao najvjerojatnija sljedeća destinacija.

Španjolski mediji izvješćuju da će Brazilac Rafinha postati nogometaš Betisa prije kraja transfer roka u Španjolskoj. U drugoj polovici prošle sezone, ofanzivni veznjak igrao je kao posuđen igrač u Interu, ali sada ga Barcelona želi prodati a ne posuđivati.

>> Abdelhak Nouri se PROBUDIO iz kome: Njegov brat otkrio ŠOKANTNE informacije o njegovom zdravlju!

U Interu je Rafinha htio ostati, ali zbog pravila financijskog fair playa nisu bili u mogućnosti platiti unaprijed dogovorenu sumu za kupnju igrača a Barca ga nije željela ponovo posuditi pa su pregovori o novoj posudbi brzo pali u vodu.

[su_bet365_100bonus]

Betis je trenutno najkonkretniji što se tiče Rafinhe. Rafinhin ootac i agent Mazinho je zadnjih dana boravio u Sevilli, a dogovor je vrlo blizu. Igrač ima ugovor sa Barcelonom do 2020. godine te će Betis morati platiti poprilično velik iznos za njega. Iako je dobro igrao tijekom pripremnog razdoblja, Rafinha se ne pojavljuje u planovima trenera Ernesta Valverda te je na ovaj način njegova avantura u matičnom klubu završena.

Njegov brat Thiago, koji igra za Bayern, bi mogao u narednim danima potpisati za Barcelonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!