NaslovnicaVijestiTevez postaje trener mjesec dana nakon završetka karijere: Imam veliku strast i...

Tevez postaje trener mjesec dana nakon završetka karijere: Imam veliku strast i uzbuđen sam

Bivši argentinski nogometaš Carlos Tevez uskoro kreće u trenersku karijeru, a tamošnji mediji pišu da je blizu preuzimanja momčadi Rosario Central.

Tevez je prije mjesec dana najavio završetak 20-godišnje profesionalne karijere, a ranije je za lokalne medije objavio da mu se probudila želja za trenerskim poslom te da je jako uzbuđen zbog poziva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Želim biti trener i to je odluka koju sam donio. Jako sam uzbuđen i imam veliku strast prema ovom poslu. Spreman sam za trenerski posao”, rekao je Tevez prije nekoliko dana.

Rosario Central je momčad koja je u prva tri kola prvenstva u Argentini osvojila dva boda, a s tim u vezi domaći mediji pišu da će na početku sezone napraviti promjenu na klupi i pokazati povjerenje Tevezu.

Što se Teveza tiče, igračku je karijeru započeo 2001. u Boca Juniorsu, a potom je 2005. prešao u brazilski Corinthians iz kojeg dvije godine kasnije odlazi u West Ham.

Potom je igrao za Manchester United, Manchester City, Juventus i Shanghai Shenhua prije nego što se vratio u Bocu 2015. godine. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 76 utakmica i postigao 13 golova.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!