NaslovnicaVijestiTežak udarac za Real ali i Barcelonu: "Nemate šanse, krademo vam tu...

Težak udarac za Real ali i Barcelonu: “Nemate šanse, krademo vam tu zvijezdu ispred nosa”

Barcelona i Real već neko vrijeme razmišljaju kako bi ovog igrača doveli u svoje redove, nakon što su prije nekoliko godina propustili priliku da ga dovedu, no kako sada stvari stoje, ponovoće ostati praznih ruku.

JURGEN KLOPP URGIRA

Govorimo o Jadonu Sanchu koji je trenutno jedan od najtraženijih igrača na svijetu. Devetnaestogodišnji krilni igrač je član Dormtunda koja ga planira prodati. Barcelona i Real su među klubovima koji ga žele imati u svojim redovima, ali moglo bi se dogoditi da ovoga puta ostanu praznih ruku.

Transfer glasine: Real za Mbappea nudi zvijezdu kluba, United želi dovesti Makedonca, Arsenal dovodi vrhunskog stratega

Ovaj tinejdžer mogao bi se vratiti u svoju domovinu. Za njega se ozbiljno zagrijao Jürgen Klopp, koji bi ga želio dovesti u Liverpool. Iako Nijemac baš i ne favorizuje zimske transfere, na primjer, prije dvije godine doveo je Virgila van Dijka u siječnju i nije pogriješo. Nešto se slično moglo dogoditi i u vezi s Sanchom.

Redsi su željni osvajanja državnog naslova, koji im neprestano izmiče od 1990. U tu svrhu Klopp će ove zime vjerojatno željeti dodati određeni kvalitet u svoj trenutni sastav, a to bi mogao biti Jadon Sancho. U Liverpoolu razmišljaju vrlo ozbiljno, a za tinejdžera su spremni platiti 100 milijuna eura, i tako Barcelonu i Real ostaviti bez mlade zvijezde.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!