NaslovnicaVijestiThiago Silva imenovao deset najtežih protivnika sa kojima se suočio tijekom svoje...

Thiago Silva imenovao deset najtežih protivnika sa kojima se suočio tijekom svoje karijere!

Thiago Silva otkrio je da se i zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo i kapetan Barcelone Lionel Messi svrstavaju među njegovih 10 najtežih protivnika u igračkoj karijeri.

Thiago Silva imenovao deset

36-godišnjak je imao vrlo uspješnu klupsku karijeru nakon što je igrao za klubove poput Fluminensea, AC Milana, PSG-a i Chelseaja.

A Silva je također igrao za Brazil i podigao trofej za svoju zemlju, osvojivši Kup konfederacija 2013. i Copa Ameriku 2019. godine.

Brazilski reprezentativac naveo je svojih deset najtežih protivnika tijekom intervjua sa Chelsea TV.

Silva je obasuo Ronalda pohvalama rekavši da se divi portugalskom napadaču zbog njegove predanosti i svega što je postigao.

Kad je Messi u pitanju, branič Chelseaja tvrdi da argentinski napadač ima nevjerojatnu kvalitetu i najbolji je igrač svih vremena.

Obraćajući se službenoj web stranici Chelseaja, Silva je rekao: “Di Maria zbog svoje tehničke kvalitete i nevjerojatne lijeve noge.”

“Mbappe zbog svoje brzine i tehničke kvalitete.”

“Drogba zbog svoje fizičke snage – iako je nevjerojatno jak, još uvijek ima mnogo tehničkih vještina.”

“Firmino, ima nevjerojatnu tehničku kvalitetu. Vrlo je inteligentan u svom pokretu zbog kojeg braniči budu pomalo izgubljeni.”

“Adriano je, poput Drogbe, nevjerojatne fizičke snage s nevjerojatno snažnim udarcem lijevom nogom.”

“Reći ću Zlatan Ibrahimović kao četvrtog, jer je tip koji me nadahnuo i mislim da je nadahnuo mnogu djecu da rade ono što najbolje znaju.”

“On je momak kojem se jako divim. Imao sam priliku igrati s njim i protiv njega, a očito je četvrti najbolji u mom popisu.”

“Neymar zbog svoje klase, inteligencije i magije. On je igrač koji me impresionira svojom tehničkom kvalitetom i sposobnošću da stvori šansu iz ničega.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!