NaslovnicaVijestiThibaut Courtois otkrio: "O NJEMU uopšte ne pričamo, uopšte ga NE SPOMINJEMO!"

Thibaut Courtois otkrio: “O NJEMU uopšte ne pričamo, uopšte ga NE SPOMINJEMO!”

Vratar Real Madrida Thibaut Courtois tvrdi da su bivšim nogometašem ovog kluba Cristiano Ronaldom opsjednuti samo medijii te da je njegovo ime odavno prošlost u svlačionici Kraljevskog kluba.

U Španjolskoj, mediji još uvijek prate svaki korak Cristiana Ronalda, nekadašnje zvijezde Real Madrida ali i cijele La Lige, ali vratar Kraljevskog kluba Thibaut Courtois je rekao kako Ronaldo već dugo nije tema razgovora u svlačionici ovog kluba.

THIBAUT COURTOIS OTKRIO: To je glavni razlog zbog kojeg smo loši ove sezone!

“Mi unutar svlačionice uopšte ne pričamo o Ronaldu, to većinu vremena rade samo mediji. Mi ga uopšte ne spominjemo. Ove godine bilo je utakmica gdje smo imali deset prilika za postizanje gola koje nismo iskoristili te smo izgubili.” – rekao je Courtois, koji se ipak slaže s medijima da je vrlo teško njegovoj ekipi bez Ronalda.

“Ako Ronaldo ode i ne bude zamijenjen nekim drugim vrhunskim napadačem, jasno je da ćete imati tešku godinu. Veliki teret je pao na pleća Benzemi i Baleu, koji moraju postići automatski više golova. To im i uspjeva ove sezone, posebno Benzemi koji ove godine dokazuje da je jedan od najboljih napadača svijeta u zadnje vrijeme.” dodao je Belgijanac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!