NaslovnicaVijestiThierry Henry o remiju Uniteda i Leicestera

Thierry Henry o remiju Uniteda i Leicestera

Thierry Henry pohvalio je duh i zajedništvo ekiipe Leicestera, nakon što su se primakli korak bliže istorijskoj tituli Premier lige, osvojivši bod protiv Manchester Uniteda na današnjoj utakmici na Old Traffordu.

Henry

Anthony Martial doveo je domaćina u vođstvo u ranoj fazi utakmice, međutim, gosti su brzo odgovorili, te preko Wesa Morgana, koji je udarcem glavom savladao De Geu, izjednačili rezultat u 17. minutu utakmice.

Leicesterov Danny Drinkwater isključen je u završnici utakmice, ali su izabranici Claudia Ranieria ipak zadržali bod.

S ovim rezultatom, Leicesteru su potrebna još samo dva boda iz preostale dvije utakmice da obezbijede titulu – no ukoliko Tottenham ne savlada Chelsea u sutrašnjem duelu na Stamford Bridgeu, Lisice će već biti krunisane kao novi šampioni Engleske.

Bivši napadač Arsenala obasipao je komplimentima tim Leicestera za današnji nastup na Teatru snova.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

Govoreći na Sky Sportsu nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, Henry je rekao: “Osvojili su veliki bod, pošto su time doveli Tottenham u situaciju da mora da juri pobjedi protiv Chelseaja da bi ostao u trci.”

“Ljudi mogu da kažu da ako Spursi ne pobijede, da to znači da Chelsea daje titulu Leicesteru, ali ne, oni su ju sami izborili i zaslužili.”

“Uzeli su bod ovdje i sada poručuju Tottenhamu, možete li trijumfovati na Stamford Bridgeu?”

“Sve što su uradili ove sezone, zasluga je njihovog timskog truda i zajedništva.”, dodao je Henry.

Menadžer Leicestera, Claudio Ranieri, izjavio je kako neće gledati utakmicu između Chelseaja i njihovog konkurenta za titulu, pošto će tada biti na putu, bez pristupa TV-u.

“Volio bih da gledam utakmicu, ali mislim da ću u to vrijeme biti u povratnom letu iz Italije, kada sletim, saznaću rezultat.”

Leicester će u pretposlednjem kolu dočekati Everton na svom King Power stadionu, dok u poslednjem idu na noge Chelseaju. Uz sutrašnju utakmicu protiv Bluesa, Tottenham će ugostiti Southampton, te gostovati Newcastleu u poslednjem kolu. Uz utakmicu više, Lisice trenutno imaju 8 bodova viška u odnosu na Spurse.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!