NaslovnicaVijestiThomas Lemar priznao: Čekat ću nove ponude ta dva kluba!

Thomas Lemar priznao: Čekat ću nove ponude ta dva kluba!

Zvijezda Monaca i francuski reprezentativac Thomas Lemar priznao je kako je razočaran zbog nemogućnosti odlaska u Liverpool ili Arsenal prošlog ljeta, te dodao kako se nada da će ta dva kluba ponovo poslati ponude za njega u sljedećem prelaznom roku.

Lemar želi u Arsenal

22-godišnjak se u protekla dva prelazna roka povezivao sa prelaskom u englesku Premier ligu nakon sjajne prošle sezone u dresu Monaca, u kojoj su osvojili francusko prvenstvo, te stigli do polufinala Lige prvaka.

[su_bbworld]

Međutim, klub iz Kneževine je odbio svaku ponudu za njega, iako mu ugovor ističe 2020. godine, uključujući i ponudu Arsenala posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka u iznosu od čak 105 miliona eura. S druge strane, trener Liverpoola Jurgen Klopp planirao ga je dovesti kao pojačanje za vezni red, koji će dodatno biti oslabljen odlaskom Emrea Cana nakon što mu istekne ugovor sa ‘Redsima’.

Na pitanje da li žali zbog propalih transfera u Arsenal i Liverpool, u intervjuu za Telefoot on je rekao: “Možda, bio sam malo razočaran. Jednom kad je gotovo, onda je gotovo i zbog toga ne razmišljam o tome. Nastavit ću raditi naporno tako da će se ti klubovi ponovo vratiti po mene u sljedećem prelaznom roku. Otvoren sam za sve ponude. Ja sam nogometaš, volim nogomet, ne zatvaram nikome vrata.”

[su_no1forfootball]

Lemar, koji je u Monaco stigao iz Caena u ljeto 2015. godine za samo četiri miliona eura, ukupno je za klub odigrao 118 utakmica u svim takmičenjima, postigao 22 gola i podijelio 30 asistencija, od čega je 29 utakmica odigrao ove sezone, te postigao tri gola i podijelio osam asistencija. Njegov tim se trenutno nalazi na drugom mjestu u ligi sa 66 osvojenih bodova, te za vodećim Paris Saint-Germainom zaostaje čak 17 bodova, ali ima i odigranu utakmicu manje, dok trećeplasirani Marseille ima 59 osvojenih bodova.

Thomas Lemar je impresionirao u dresu reprezentacije Francuske u prvom poluvremenu nedavno odigrane prijateljske utakmice protiv Kolumbije (2-3), kada je bio strijelac drugog gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!