NaslovnicaVijestiThomas Müller: Guardiola je i dalje fokusiran na Bayern

Thomas Müller: Guardiola je i dalje fokusiran na Bayern

Napadač Bayern Münchena, Thomas Müller smatra da je Pep Guardiola nestrpljiv i jedva čeka da završi sezonu sa bavarskim klubom.

guardiola muller

Guardiola je prošlog mjeseca potvrdio da će na kraju sezone napustiti njemačkog prvaka kada mu istekne ugovor, a njegovim nasljednikom već je imenovan Carlo Ancelotti, koji je prošle sezone trenirao Real Madrid.

Bivši trener Barcelone otkrio je ranije ovog tjedna da je njegova sljedeća destinacija Premier liga, te da mu je oduvijek bila želja da trenira premierligaški klub. Špekuliš se da će preuzeti Chelsea, Manchester United ili Manchester City.

“Bilo bi suludo da nije fokusiran. On je činio sve od sebe od prvog dana otkako je stigao u klub kako bi klubu donio uspjehe, a to će nastaviti činiti i do posljednjeg dana, zajedno sa ostatkom tima.”

Bayern se trenutno nalazi na liderskoj poziciji u Bundesligi, ispred Borussije Dortmund, a sljedeću utakmicu igra protiv Bochuma u okviru četvrtfinala kupa.

Guardiola još uvijek nije uspio osvojiti Ligu prvaka sa Bayernom, u prethodne dvije sezone njegov tim je stizao do polufinala ovog takmičenja. Ove sezone protivnik u osmini finala im je talijanski prvak i prošlogodišnji finalista Juventus.

Španjolac zasigurno želi osvojiti triplu krunu kao što je njegov prethodnik Jupp Heynckes osvojio u sezoni 2012/13, a Müller je priznao da on i njegovi suigrači ne osjećaju nikakav dodatni pritisak zbog Guardiolinog odlaska.

“Želimo održati dobru formu. Uvjeti su dobri i atmosfera u timu je izvrsna. Ne osjećamo pritisak jer svi od nas očekuju triplu krunu. U Njemačkoj smo oduvijek imali najveći pritisak, ali smo navikli na to. Želimo ostvariti maksimalni mogući uspjeh, kao i uvijek, ali također znamo da je to teško.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!