NaslovnicaVijestiThomas Tuchel dobio OTKAZ u Chelseaju nakon poraza od Dinama

Thomas Tuchel dobio OTKAZ u Chelseaju nakon poraza od Dinama

Nogometaši Chelseaja ostali su bez trenera nakon što je uprava kluba otpustila Thomasa Tuchela kojeg je koštao loš start sezone u engleskom nogometu i Ligi prvaka.

Skoro je objavljena vijest koja je šokirala engleski nogomet. Thomas Tuchel dobio je otkaz na klupi Chelseaja, što je malo tko mogao očekivati, iako nisu blistali na početku nove sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Činilo se da Tuchel ima veliku podršku uprave kluba. Navijači imaju veliko povjerenje u njega jer je prije godinu i tri mjeseca klubu donio europski tron ​​osvojivši Ligu prvaka.

Iz Chelseaja su se na službenoj stranici zahvalili njemačkom stručnjaku na velikom doprinosu u proteklom razdoblju.

“Bliži se 100 dana od dolaska nove uprave koja vjeruje da je pravo vrijeme za promjene. Tuchel će zauvijek imati mjesto u Chelseajevoj povijesti kao osvajač Lige prvaka, Europskog superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva”, naveo je Chelsea.

Klub se više neće oglašavati dok se ne pronađe novi menadžer.

Prije Chelseaja 49-godišnji stručnjak vodio je Mainz, Dormund i PSG.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!