NaslovnicaVijestiTHOMAS TUCHEL POTVRDIO: On više neće igrati za Paris Saint-Germain!

THOMAS TUCHEL POTVRDIO: On više neće igrati za Paris Saint-Germain!

Trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel priznao je kako je prihvatio odluku kluba, te da Adrien Rabiot neće igrati neko vrijeme, nakon što je mladi veznjak zatražio odlazak iz kluba. Ugovor francuskog reprezentativca sa Parižanima ističe na kraju trenutne sezone, a navodno je već sve dogovorio sa španjolskim velikanom Barcelonom, u koju će otići besplatno sljedećeg ljeta.

Rabiot neće igrati do kraja sezone

Sportski direktor kluba sa Parka prinčeva Antero Henrique prije nekoliko dana je izjavio kako je Rabiot izrazio želju za odlaskom, te da zbog toga neće nastupati više za prvi tim. To je potvrdio i trener kluba Thomas Tuchel, koji je priznao kako razumije odluku čelnika, ali da se i dalje divi kvaliteti Rabiota.

On je u intervjuu za Goal rekao: “To što Adrien više nije u timu je odluka kluba. Razumijem i poštujem ju, i sada ćemo čekati. Mnogo puta sam rekao da mi se sviđa njegov način igre, ali pregovori oko produženja njegovog ugovora su trajali dugo vremena. Klub je donio odluku i moram ju poštovati.”

Već nekoliko mjeseci Manchester City, Liverpool i Arsenal pažljivo su pratili situaciju u kojoj se nalazi 23-godišnjak, ali je Barcelona navodno već dogovorila njegov dolazak sljedećeg ljeta. On je ove sezone nastupio 14 puta u francuskom prvenstvu, te pritom postigao dva gola, ali kako stvari stoje više neće igrati ni u jednom takmičenju, sve do isteka ugovora.

Tuchel je ovu izjavu dao nakon što je njegov tim sinoć slavio u šesnaestini finala Kupa Francuske na gostovanju kod Orleansa rezultatom 1-2. Ipak, 45-godišnjak nije bio zadovoljan izdanjem njegovog tima, ali je sretan jer su prošli dalje. Rekao je: “Nismo očekivali da ćemo se mučiti toliko, ali smo znali da je to moguće. Napravili smo grešku, primili gol i nakon toga je bilo komplicirano.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!