NaslovnicaVijestiTim iz druge belgijske lige poslao ponudu za Edena Hazarda!

Tim iz druge belgijske lige poslao ponudu za Edena Hazarda!

Nije tajna da se Eden Hazard mučio u Real Madridu otkako je došao iz Chelseaja. No, hoće li stvarno ispasti u drugu ligu Belgije? Bivši velikan Premijer lige dobio je ponudu od belgijskog drugoligaša KVC Westerla, koji je prvi u ligi sa deset bodova prednosti i izgleda da će biti promoviran u viši rang.

Tim iz druge belgijske

Njihov sportski direktor je Hasan Cetinkaya, a njegov osobni odnos s Hazardom ključna je karika u ovoj bizarnoj tranfer sagi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U intervjuu za Het Nieuwsblad, Cetinkaya je rekao: “Mislim da mogu smatrati Edena Hazarda prijateljem, jer sam ga prvi put sreo kada je bio u Lilleu. Obećao mi je da će jednog dana igrati za Fenerbahçe.

“Natjerati ga da dođe u KVC Westerlo bilo bi teže, ali nikad se ne zna. Možda će doći i završiti svoju karijeru ovdje.”

Hazard je nastavio predstavljati reprezentaciju Belgije u lošoj formi, ali za Real Madrid se mučio. Ove sezone ima 11 nastupa za klub pod vodstvom Carla Ancelottija u svim natjecanjima, ali još nije postigao niti jedan gol.

Jasno je da će Hazard u nekom trenutku morati tražiti odlazak sa Bernabeua.

Za Chelsea je postigao 110 golova i pružio 92 asistencije u 352 utakmice, prije nego što je potpisao za Real Madrid za astronomsku naknadu od 103,5 milijuna funti. Od tada, 30-godišnjak nije uspio pronaći istu dosljednost. U 54 utakmice Real Madrida imao je mršavih pet golova i devet asistencija.

KVC Westerlo će se nadati da Hazard smatra da je povratak kući najbolji potez za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!