NaslovnicaDugorocne okladeTimo Werner neće u Bayern, evo u kojem klubu ga vide kladionice

Timo Werner neće u Bayern, evo u kojem klubu ga vide kladionice

U razgovoru za njemački list Bild, napadač RB Leipziga i reprezentativac Njemačke Timo Werner otkrio je zbog čega ne želi preći u Bayern koji je već duže vrijeme zaintereisran za njega.

Fantastični Werner će skoro pa sigurno u narednom prijelaznom roku promijniti svoju sredinu. Ove sezone je postigao 21 pogodak i upisao sedam asistencija u Bundesligi, a za njega je zainteresiran još i Liverpool.

“Bayern je veliki klub, o tome ne treba trošiti riječi. Hansi Flick je pokazao u svojoj prvoj sezoni da je odličan trener. Međutim ja bih u slučaju da odem iz Leipziga radije nastavio karijeru u inostranstvu nego prešao u Bayern.”, rekao je Werner te pojasnio zbog čega.

“Jednostavno – to je izazov, dokazati se u drugoj ligi. Najvažnije je da te klub poštuje, a ja sam upravo zbog toga izabrao RB Leipzig kada sam dolazio.”, riječi su njemačkog napadača.

Wernerova izlazna klauzula u Lepizigu iznosi 58,6 milijuna eura, ali ona ističe 15. juna, a vrlo vjerojatno da će nakon toga Werner biti koji milion skuplji.

Prema analizama britanske kladionice Betfair, Liverpool je trenutno najveći kandidat za dovođenje fantastičnog Nijemca. Tečaj da će Werner potpisati za Liverpoolu prije 1. septembra 2020. godine iznosi tek 1.44, a drugi kandidat je Barça sa koeficijentom 7.00.

>> Na Betfair kladionicu se možete registrirati u svega par minuta, te ukoliko mislite da znate koja je sledeća destinacija Time Wernera, takvu okladu i postaviti


 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!