NaslovnicaVijestiTimo Werner odabrao broj koji će nositi u Chelseaju!

Timo Werner odabrao broj koji će nositi u Chelseaju!

Prelazak Nijemca na Stamford Bridge je potvrđen danas od strane kluba, ali on neće doći dok se trenutna sezona ne završi.

Timo Werner odabrao

Čini se da je Timo Werner izbjegao ‘prokletstvo’ koje je zadesilo nekoliko velikih napadača koje je Chelsea doveo na Stamford Bridge.

Plavci su najavaili dolazak 24-godišnjeg njemačkog internacionalca u četvrtak, gdje je Frank Lampard potpisao prvo veliko pojačanje nakon ukidanja zabrane transfer u klubu.

“Oduševljen sam što potpisujem za Chelsea. Za mene je vrlo ponosan trenutak što ću se pridružiti ovom velikom klubu”, rekao je Werner.

“Ja se naravno, želim zahvaliti Leipzigu, klubu i navijačima, na četiri fantastične godine. Zauvijek ćete mi ostati u srcu.”

“Veselim se sljedećoj sezoni sa svojim novim suigračima, novim menadžerom i naravno navijačima Chelseaja. Pred nama je vrlo uspješna budućnost.”

Ali koji će broj nositi Werner kada dođe u Chelsea?

Ćini se da je napadač izbjegao Chelseajev ‘zloglasni’ broj 9, koji je zadesio nekoliko velikih imena, velike novčane potpise u prošlosti kao što su Alvaro Morata, Fernando Torres, Mateja Kezman i drugi.

Srećom za Plavce, rješenje za to prokletstvo stiglo je kada su broj 9 dali mladom Tammy Abrahamu, koji je dobro nastupao otkako je uzeo taj broj na početku sezone.

Werner će vjerojatno uzeti broj 11 kojeg nosi Pedro u Chelseaju, međutim, Španjolac će napustiti Chelsea na kraju sezone kada mu istekne ugovor.

Bivša zvijezda Barcelone blizu je završetka transfera u Romu, a mogao bi otići prije kraja sezone.

To bi omogućilo Werneru da uzme broj koji je nosio u Leipzigu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!