NaslovnicaVijestiTinejdžer koji tvrdi da je Maradonin sin traži da njegovo tijelo bude...

Tinejdžer koji tvrdi da je Maradonin sin traži da njegovo tijelo bude ekshumirano

Tinejdžer koji tvrdi da je sin Diega Maradone zatražio je ekshumaciju tijela argentinske nogometne zvijezde.

Tinejdžer koji tvrdi

Diego Maradon je umro u 60. godini u srijedu, 2. studenog.

Santiago Lara (19) sada je rekao svom odvjetniku Joseu Nunezu da podnese zahtjev sudovima nekoliko sati nakon što je Maradona pokopan.

Zahtjev je podnijet u Larinom rodnom gradu La Plati, koji se nalazi otprilike sat vremena vožnje južno od glavnog grada Bueno Airesa.

Zatražio je da se tijelo ekshumira i pošalje u sudsku mrtvačnicu, kao i pristup obdukciji i DNK nalazima zvijezde Barcelone i Napolija.

To slijedi nakon šestogodišnje bitke za otkrivanje istine o njegovom roditeljstvu koja je započela kada je ugledao sliku Maradone u listu s pikseliranim licem ispod nje kad je imao samo 13 godina.

Larina mama umrla je u 23. godini od raka pluća 2006. godine nakon navodne sedmogodišnje veze s Maradonom, kojeg smatraju jednim od najvećih nogometaša svih vremena.

Laru je odgojio bivši dečko njegove majke, Marcelo Lara.

Međutim, tinejdžer je započeo svoju kampanju kako bi dokazao da je Maradonin biološki sin dok je bio živ, nakon što nije uspio postići mirno rješenje s vlastitim pravnim timom nogometaša.

Rekao je za Telemundov program Suelta la Sopa: “Moja mama je nažalost umrla kad sam imao samo tri godine, ali danima prije njezine smrti, kada je morala ukloniti ventilator da govori, rekla je grupi pravnika da sam Diegov sin.”

“Samo želim znati tko sam. Financijska strana stvari nije nešto što mi je važno.

“Znam da će ovaj zahtjev izazvati velika previranja u Argentini, ali ako to ne učinim, tko će mi dati DNK?”

Njegov odvjetnik kasnije je rekao drugoj argentinskoj TV emisiji: “Govorimo o mladom mladiću koji je ostao u mraku o tome tko je on zapravo.

“Santiago danas nije došao ovdje jer emocionalno pati. Ne samo da ne zna tko je, nego se nije mogao oprostiti od oca.”

Sudski dokument dostavljen Obiteljskom sudu La Plata Seven glasi: “Molimo vas da putem lanca skrbništva dostavite detaljne rezultate obdukcije i beživotno tijelo Diega Armanda Maradone.

“Zahtijevamo zatvaranje lijesa u kojem se nalazilo tijelo Diega Armanda Maradone kako bi se moglo prenijeti u sudsku mrtvačnicu La Plate radi njegovog očuvanja.

“Tražimo da groblje Jardin Bella Vista dobije naredbu za ekshumaciju posmrtnih ostataka Diega Armanda Maradone kako bi se mogli i prenijeti u istu mrtvačnicu.”

2016. godine, Lara – kojoj su rekli da je slika svog navodnog biološkog oca kao mladića rekla je: “Moj će otac uvijek biti Marcelo Lara, ali ono što su mi rekli je da je moj pravi otac navodno Diego Maradona .

“Mislim da izgledam poput njega, lica, kovrča, svega. Gledam Marcela i znam da nismo slični. Nije lako ujutro se probuditi s tim osjećajem.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!