NaslovnicaVijestiTip dana: Srijeda 19.1.

Tip dana: Srijeda 19.1.

Za današnji tip dana smo izdvojili utakmicu iz talijanskog kupa, gdje će aktualni prvak Serije A Inter ugostiti Empolija koji je bez pobjede u pet uzastopnih susreta. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU!

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Inter – Empoli 1 i 2+ (1.28) bet365

Inter će biti veliki favorit za prolazak u četvrtfinale talijanskog kupa kada večeras ugosti Empolija u osmini. Nerazzurri u ovaj susret ulaze nakon remija bez golova kod Atalante u Seriji A. Bila je to otvorena utakmica koja je završila bez golova, nakon što su i Atalanta i Inter propustili niz dobrih prilika u Bergamu.

Inter bi se, međutim, trebao vratiti na pobjedničke staze u ovom susretu protiv Empolija koji u posljednje vrijeme nije baš u sjajnoj formi. Džeko i društvo ove sezone imaju najbolji napad u Seriji A sa 51 postignutim golom u 21 utakmici. Oni su također branitelji naslova i aktualni lideri lige. Bili su besprijekorni na domaćem terenu sa rekordom od osam pobjeda i dva remija u deset utakmica na Giuseppe Meazzi.

Na drugoj strani imamo Empoli, koji je bez pobjede u pet uzastopnih utakmica u ligi. Primili su četiri gola protiv Milana, tri protiv Lazija i pet protiv Sassuoloa u tri od posljednja četiri kola u Seriji A. To svakako nije obrambena forma koju želite imati pred susret sa aktualnim prvakom. Ovdje očekujem pobjedu Intera i barem dva gola postignuta. Uključen nam je i Early Payout ako igramo u bet365 kladionici i ako Inter povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna.

Pored toga bet365 kladionica novim članovima daje besplatni bonus dobrodošlice do 25€. Iskoristi prednosti najbolje i najpouzdanije kladionice na svijetu.

Inter: Handanovic; Ranocchia, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Vecino, Gagliardini, Dimarco; Correa, Martinez

Empoli: Ujkani; Stojanovic, Romagnoli, Viti, Marchizza; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Bajrami; Cutrone, La Mantia

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!