NaslovnicaVijestiTite o Hrvatskoj: Želimo što prije zabiti i olakšati si posao

Tite o Hrvatskoj: Želimo što prije zabiti i olakšati si posao

Hrvatska i Brazil sutra od 16 sati igraju utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru. Tite je preuzeo Brazil u lipnju 2016. nakon što je Dunga dobio otkaz zbog loših nastupa Brazila na Copa Americi.

Nakon što je Brazil pod njegovim vodstvom ispao u četvrtfinalu prošlog Svjetskog prvenstva od Belgije, Tite je bio izložen kritikama. Tada se pravdao da je za sastavljanje momčadi imao samo dvije godine. Ali sada brazilska javnost želi šesti naslov svjetskog prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Imamo razne vještine, dobra smo momčad, uporni smo, a kako bismo postigli uspjeh, želim da moji igrači ponove ono što su do sada radili. Tko bude bolji, ide dalje”, rekao je Tite na press konferenciji uoči utakmice s Hrvatskom.

“Imaju dobar vezni red, jako su iskusni. Imaju dosta iskustva na europskim i svjetskim prvenstvima, što moramo cijeniti. Što se tiče ritma, želimo brzo zabiti gol kako bi nam bilo lakše kasnije”, dodao je Titeov pomoćnik Cleber Xavier.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!