NaslovnicaVijestiTito Vilanova nekoliko dana prije smrti održao tajanstveni razgovor sa Messijem koji...

Tito Vilanova nekoliko dana prije smrti održao tajanstveni razgovor sa Messijem koji je promjenio mnogo stvari!

Lionel Messi je ikona Barcelone. U bilo kojem drugom dresu kluba, ne možemo ga ni zamisliti i velika je vjerovatnoća da će u Barceloni i završiti svoju karijeru. No, prije nekoliko godina nije bilo tako.

Španjolski sportski list AS na godišnjicu smrti bivšeg trenera Barcelone Tita Vilanove (prije pet godina umro je od raka jezika), napisao je tekst: “Vilanova je uvjerio Messija šest dana prije smrti da ostane u Barceloni”. Argentinac je u to vrijeme mogao napustiti klub, ali trener ga je uvjerio da donese drugačiju odluku.

ŠPANJOLCI OTKRILI ko je kriv zbog čega su Joviću PROPALI transferi u Real i Barcelonu!

“Tito je tada bio u osjetljivoj zdravstvenoj fazi, Leo je razmišljao o odlasku. Sastali su se i razgovarali satima, Messi je odlučio ostati”, rekao je za Radio Channel Barcelona tadašnji pomoćnik Vilanove, Jordi Roura.

Iako se glasine o odlasku Messija pojavljale već nekoliko puta, nikad mu nije palo na pamet da napusti klub. U sezoni 2012/13 kada je Barcelona osvojila 100 bodova u španjolskom prvenstvu Manchester City poslao je zvaničnu ponudu za Lea Messija. “Postigli smo nešto fantastično i to se više nikada neće dogoditi. Bez Messija takav podvig bi bio nemoguć.”, dodao je Roura.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!