NaslovnicaVijestiŠPANJOLCI OTKRILI ko je kriv zbog čega su Joviću PROPALI transferi u...

ŠPANJOLCI OTKRILI ko je kriv zbog čega su Joviću PROPALI transferi u Real i Barcelonu!

Luka Jović je jedan od najtraženijih nogometaša u ovom trenutku, na svijetu. Nogometni svijet sa nestrpljenjem željno isčekuje gdje će srpski reprezentativac nastaviti svoju karijeru.

Fantastična sezona u Eintrachtu iz Frankfurta donijet će srpskom reprezentativcu ogromne milijune i prije svega transfer u jedan od najjačih klubova na starom kontinentu. Barcelona je bila u igri, ali posao je nažalost propao. Nakon toga, Real je bio u igri, ali na kraju, bar za sada, ništa nije bilo od transfera.

OČEKIVANO: Zvijezda Manchester Uniteda proglašena najgorim pojačanjem sezone!

Španjolski list Sport otkrio je da su menadžeri srpskog nogometa krivi za dva neuspješna transfera. Iako su Jovića nedavno praktički svi europski mediji već predstavili kao novog člana madridskog Reala, od toga bar za sada neće biti ništa. Sve je palo u vodu. Prema spomenutim medijima, agenti Jovića boravili su u Madridu. Skauti Reala pratili su nogometaša već dvije godine, a dogovor je praktično bio postignut.

Međutim, tijekom pregovora Jovićeva je cijena iznenada skočila sa 50 na 80 milijuna eura. Istodobno je pao i interes Španjolaca, te je Jović ostao u Frankfurtu.

Nema sumnje da će Srbin ovog ljeta, zamijeniti klub. Nakon neuspješnih pregovora s najjačim španjolskim klubovima, sada su najozbiljniji kandidati za njegovo dovođenje PSG i Bayern.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!