NaslovnicaVijestiTko će naslijediti Xavija u Barceloni? Ovo su četiri glavna kandidata!

Tko će naslijediti Xavija u Barceloni? Ovo su četiri glavna kandidata!

Unatoč tome što je u jednom trenutku izgledalo da Barcelona neće trebati novog trenera, Xavi će ipak postati bivši na toj poziciji, prisiljavajući predsjednika kluba Joana Laportu i sportskog direktora Deca da započnu potragu za novim trenerskim rješenjem.

Prema španjolskim medijima, nekoliko Xavijevih komentara na konferenciji za medije toliko je razbjesnilo Laportu da je, nakon što je prethodno nagovorio Xavija na ostanak, odlučio da ga smijeni i razmotri alternativna rješenja.

Xavi je javno istaknuo da Barcelona nema financijske mogućnosti za natjecanje s Realom i da su potrebna pojačanja kako bi u tome uspjeli, te je podsjetio navijače da ova Barcelona nije ista kao ona iz trofejnih vremena. Španjolski mediji su odmah počeli spekulirati o njegovoj smjeni, a sada pišu o četvorici kandidata koji bi mogli preuzeti mjesto trenera.

Među kandidatima za novog trenera su Hansi Flick, bivši igrač i uspješni trener Bayerna i njemačke reprezentacije; Rafael Marquez, klupska legenda koja vodi drugu momčad Barcelone; Roberto De Zerbi, talijanski stručnjak s iskustvom u Šahtaru i Brightonu; te Thomas Tuchel, trofejni trener koji je osvajao naslove s Borussijom Dortmund, PSG-om, Chelseajem i Bayernom.

Thiago Motta bio je također razmatran, no čini se da će preuzeti Juventus. Prema nekim izvorima, Tuchel nije zainteresiran za odlazak u Španjolsku, već preferira ostanak u Bundesligi ili odlazak u Premier ligu. Također, izvori navode da je Flick Laportin favorit, dok bi Deco radije dao priliku Marquezu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!