NaslovnicaVijestiTko će platiti 50 milijuna eura za Gabriela Jesusa?

Tko će platiti 50 milijuna eura za Gabriela Jesusa?

Do sada nije bio prvi izbor Cityjevog menadžera Pepa Guardiole, a minutaža će mu biti još manja sada kada dolazi Erling Haland, a kasnije i Julian Alvarez.

Gabriel Jesus je svjestan da mora otići iz Manchester Cityja, samo je pitanje kamo će?

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je voljan karijeru nastaviti u nekom klubu koji će se boriti za najvažnije trofeje, nije sigurno da će se netko od njih javiti za isplatu obeštećenja od 50 milijuna eura, koliko “Građani” traže za brazilskog napadača.

Ovaj podatak donosi madridska Marca, budući da je i Jesus ponuđen Realu. U Kraljevskom klubu ponudu nisu odmah odbili, ali još razmišljaju. Osim odštete, za plaću igrača treba izdvojiti nešto više od 7 milijuna eura neto po sezoni.

Problem Reala je što su u momčadi već Vinicius, Rodrigo i Eder Militao, što znači da nema mjesta za nove igrače s putovnicama iz zemalja izvan Europske unije. Na Jesusovu sreću, postoje i druge mogućnosti.

Posebno se ističe Arsenal, iako konkretne ponude nema. U igri je i Tottenham, Borussia Dortmund, a spominje se i Chelsea.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!