NaslovnicaVijestiTko će pobijediti u derbiju Hajduka i Dinama? Evo što kažu kladionice!

Tko će pobijediti u derbiju Hajduka i Dinama? Evo što kažu kladionice!

U subotu, s početkom u 19:30 očekuje nas derbi. HAJDUK će ugostiti Dinamo u izuzetno važnoj utakmici 28. kola SuperSport HNL-a.

U napetoj atmosferi na Poljudu, oba rivala su prisiljena tražiti pobjedu jer bi inače vodeća Rijeka stekla prednost u borbi za naslov, s obzirom na to da je do kraja sezone ostalo samo osam kola. Na bet365 kladionici blagi favorit je Hajduk Split sa kvotom 2.40 na njihovu pobjedu, dok je na Dinamo 2.62, a koeficijent na remi iznosi 3.40.

Kada je riječ o utrci za naslov prvaka, Hajduk se nalazi iza Dinama i Rijeke. Koeficijent da će Dinamo obraniti titulu iznosi 2.30, isto toliko iznosi i koeficijent na Rijeku, dok je koeficijent na Hajduk čak 4.0.

Nakon 27 odigranih kola, Rijeka zauzima prvo mjesto s 59 bodova, dok Hajduk zaostaje četiri boda. Dinamo je treći s 54 boda, ali ima i jednu utakmicu manje od svojih rivala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!