NaslovnicaVijestiTKO JE BIO BOLJI, SCHOLES ILI GERRARD? Evo što o tome kaže...

TKO JE BIO BOLJI, SCHOLES ILI GERRARD? Evo što o tome kaže Thierry Henry!

Kada je riječ o jednoj od najzanimljivijih debata u nogometu, onoj koja traje već decenijama o tome tko je bio bolji igrač, Paul Scholes ili Steven Gerrard, legendarni Thierry Henry ima svoje objašnjenje.

Henry odabrao Scholesa ispred Gerrarda

Bivši francuski napadač se odlučio za legendu Manchester Uniteda. Henry, koji je postigao 228 golova u dresu Arsenala, na jednom gostovanju u Sky Sports studiju upitan je da li postoji igrač s kojim bi volio da je igrao u karijeri.

Na to on je odgovorio “Paul Scholes”, te nastavio: “Sljedeći, odmah iza njega, bio bi Steven Gerrard, ali moram odabrati Scholesa. Jednostavno je bio ispred svih ostalih u glavi. Bio je pokretač Manchester Uniteda, svaki put kad bismo igrali protiv njih morali smo pronaći način da njega zaustavimo. Mislim da je Stevie G blizu njega, ali Scholes bi bio moj izbor.”

Zatim se i prisjetio nevjerovatnog veznog reda Engleske u vrijeme takozvane ‘Zlatne generacije’, kada je ‘Gordi albion’ na raspolaganju imao igrače kao što su Scholes, Gerrard, Beckham i Lampard. Rekao je: “Vi Englezi ste imali, barem na papiru, najbolji vezni red na svijetu.”

S druge strane, u glasanju koje je na Twitteru pokrenuo službeni profil Lige prvaka, o tome tko je bolji između trojca Scholes – Gerrard – Lampard, slavio je bivši kapiten Liverpoola sa 40% osvojenih glasova, drugi je završio Scholes sa 34% glasova, dok je treće mjesto osvojio Lampard sa preostalih 26% glasova. Zanimljivo je kako je u ovom glasanju učestvovalo preko 85000 ljudi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!