NaslovnicaVijestiTKO JE BOLJI? Legendarni Ferguson dao zanimljiv odgovor na pitanje 'Messi ili...

TKO JE BOLJI? Legendarni Ferguson dao zanimljiv odgovor na pitanje ‘Messi ili Maradona’!

Nema sumnje kako su dva legendarna Argentinca Lionel Messi i Diego Maradona u smamom vrhu liste najboljih igrača u povijesti nogometa, i obojica na svojoj strani imaju veliki broj fanova.

Ferguson smatra kako je Messi bolji od Maradone

Naravno, u debatu o najboljem igraču u povijesti ove igre uključeni su i legendarni Brazilac Pele, kao i Cristiano Ronaldo. Messi, koji je još u počecima karijere nazivan novi Maradona zasigurno nikog nije ostavio ravnodušnim svime što je postigao u karijeri, mnogi su i mišljenja kako je odavno prestigao svog sunarodnjaka.

Ranije ovog tjedna preminuo je škotski novinar Hugh McIlvanney, koji je bio čvrsto uvjeren kako je Maradona bio bolji nego što je trenutno kapiten Barcelone. Novinar The Timesa Jonathan Northcroft ispričao je priču kako je McIlvanney jednom prilikom imao žustru raspravu sa Graemeom Sounessom oko toga tko je bolji od dva Argentinca.

Northcroft je napisao: “Jednom su Hugh i Graeme Souness raspravljali oko toga da li Lionel Messi veći od Diega Maradone. Tokom rasprave, iznervirani Souness je rekao: ‘gledaj, igrao sam protiv Maradone pet puta i reći ću kako je Messi bolji’, na što mu je Hugh uzvratio: ‘ne zanima me s kim si igrao, Diego je bolji’.”

Sir Alex Ferguson, koji je jako dobro poznavao McIlvanneya čuo je za ovu debatu, te dao svoje mišljenje o svemu tome. Legendarni škotski stručnjak, i po mišljenju mnogih najbolji trener u povijesti nogometa, vjeruje kako se Messi mora smatrati boljim od Maradone jer je duže ostao na samom vrhu.

On je rekao: “Moram se složiti sa Sounessom kada je ovo u pitanju. Maradona je na vrhu proveo samo nekoliko godina.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!