NaslovnicaVijestiTKO JE DIOGO DALOT? Unitedovo pojačanje od 22 milijuna eura...

TKO JE DIOGO DALOT? Unitedovo pojačanje od 22 milijuna eura…

Tko je novi igrač Manchester Uniteda – Diogo Dalot? Igrač koji je iz Porta došao u jedan od najvećih klubova na svijetu, a o kojem svijeta nogometa baš i ne zna puno osim da je Portugalac koji je danas plaćen 22 milijuna eura.

Diogo Dalot, 19-ogodišnji desni bočni od danas je novi igrač Manchester Uniteda. Dalot je u ‘crvene vragove’ stigao u transferu ‘teškom’ 22 milijuna eura. Dalot nije na popisu igrača za Svjetsko prvesntvo u Rusiji niti je ikada zaigrao za portugalsku A reprezentaciju.

Diogo Dalot, rođen je Bragi 1999. godine, ima 19 godina i visok je 1.83 što se može reći da je iznad prosjek za igrača na bočnoj poziciji. Dalot čak nije ni u agenciji Gestifute koju vodi Jorge Mendes, Mourinhov i Ronaldov menadžer koji zastupa gotovo sve portugalske zvijezde u svijetu nogometa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Igrači Porta nerijetko idu u velike klubove, zaista je riječ o klubu koji svake sezone proizvodi nekoliko vrhunskih igrača. Čak i igrači na bočnim pozicijama prodaju se u najbolje klubove, recimo Alex Sandro u Juventus, a Danilo u Real Madrid nakon čega i u Manchester City.

Sve bi to bilo u redu da je Diogo Dalot imao vremena pokazati svoje nogometno umijeće, riječ je o igraču koji je odigrao tek 7 utakmica u seniorskom (profesionalnom) nogometu. Odigrao je tek šest utakmica u domaćem prvesntvu pri čemu je jednu izgubio, u pet slavio u jednoj upisao dvije asistencije protiv desetoplasirane momčadi prvenstva.

[su_cashout]

Naravno, sama činjenica da je s 19 godina postao igrač koji konkurira za prvi sastav u Portu ukazuje na to da je riječ o velikom potencijalu. Očito kako je to bilo dovoljno da Manchester United donese takvu odluku, da kupi relativno neprovjerenog igrača, ali igrača u kojem vide potencijal. Mediji u Engleskoj tvrde kako je riječ o velikom potencijalu koji je raskoš svog talenta pokazivao i u mlađim uzrastima, no i dalje je cijena od 22 milijuna eura poprilično velika.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!