NaslovnicaVijestiTko je kompletniji igrač, Messi ili Ronaldo? Evo što Buffon kaže na...

Tko je kompletniji igrač, Messi ili Ronaldo? Evo što Buffon kaže na to!

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo sigurno su dva najbolja nogometaša u posljednjem desetljeću. Po pet Zlatnih lopti i jedan i drugi. Tko od njih dvojice vam se više sviđa, stvar ličnog izbora, ali nema sumnje da su i jedan i drugi vanserijski igrači koji su obilježili jednu eru nogometa.

messi ili ronaldo

Večeras u Manchesteru reprezentacija Argentine predvođena Lionelom Messijem odmjerit će snage sa Italijom u sklopu prijateljskih utakmica uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Pred medije u Manchesteru uoči večerašnje utkamice izašla je talijanska nogometna legenda, Gianluigi Buffon koji ove godine nije uspio izboriti plasman na najveću nogometnu smotru sa talijanskom reprezentacijom.

[su_watch_live_football]

Engleski novinari postavili su pitanje Ginaluigiju Buffonu da usporedi Lea Messija i Cristiana Ronalda, sigurno jedno od najčešćih pitanja u nogometnom svijetu u posljednjih 10-ak godina.

Najskuplje pojačanje Barce napušta Nou Camp: Dembele na ljeto napušta klub u spektakularnom transferu!

Zlatan Ibrahimović – put od FBK Balkana do Hollywooda!

Legendarni talijanski vratar naglasio je da je riječ o potpuno dva različita nogometaša, te da su i jedan i drugi najbolji strijelci u povijesti svojih trenutnih timova, i da su i jedan i drugi svoje timove vodili do najvećih nogometnih trofeja. Međutim, Buffon ima svog favorita.

“Messi je kompletniji nogometaš jer se više spušta i sudjeluje u igri, također ima nešto bolju tehniku i pregled igre. Više je nalik “treaquartisti”, playmakeru nego egzekutoru. Sa druge strane, Cristiano, možda jer je malo stariji postao je praktički ubojica.”

“Više čuva energiju, ne izvlači se toliko na krilo, ne pokušava izvoditi atraktivne poteze ili nekakve posebne šuteva, ali sa loptom u kaznenom prostoru je veoma opasan.”, riječi su Gianluigija Buffona koji je za talijansku reprezentaciju debitirao 1997. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!