NaslovnicaVijestiTko je ustvari heroj Crvenih đavola, Marcus Rashford?

Tko je ustvari heroj Crvenih đavola, Marcus Rashford?

Tko je ustvari heroj Crvenih đavola, koji je u dvije utakmice postigao četiri gola? Marcus Rashford je vrlo brzo napravio ogromni učinak i izgradio ime za sebe u Manchester Unitedu. Wayne Rooney, Anthony Martial i Will Keane su povrijeđeni, a James Wilson na posudbi u Championshipu, stoga je Louis van Gaal pozvao Rashforda.

Tko je ustvari heroj Crvenih đavola

18-godišnjak je postigao dva pogodka u pobjedi od 5-1 protiv Midtjyllanda na svoj debi iz snova, a zatim prekrasnim dvostrukim pogotkom protiv Arsenala. Rashford je protiv Arsenala postigao dva gola u tri minute.

Rođen je na Noć vještica 1997. godine.

Ali, ko je mladić koji se ne može zaustaviti od postizanja golova?

Rashford je rođen u Manchesteru 31. oktobra 1997. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Van Gaal napustio holandski Ajax kako bi otišao u Barcelonu.

Dan nakon što je United postigao šest golova protiv Sheffield Wednesdaya kod kuće, uz napadače koji su postigli golove, Teddy Sheringhama, Andy Colea i Ole Gunnar Solskjaer.

Igrao je za Fletcher Moss Rangers mlađe selekcije.

Rashford je jedan od mnogobrojnih igrača koji su postali profesionalni nogometaši nakon što su došli iz lokalnog omladinskog kluba Fletcher Moss Rangersa.

Tu su još igrali Wes Brown, Danny Welbeck i Ravel Morrison u svojim mlađim danima, dok su trenutne kolege Rashforda, Cameron Borthwick-Jackson i Tyler Blackett su također bivši igrači Fletcher Mossa.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Bio je izvanredan na U18 nivou.

Rashford je prošle godine bio na vrhu liste strijelaca za United U18 tim, našavši put do mreže 13 puta u 25 utakmica.

Međutim, on je odigrao samo jedan nastup za rezerve kluba u Lancashire Senior kupu protiv Rochdale-a ove sezone, jedan mjesec prije nego što je napunio 18. godina.

Dva puta je zabio u svom debiju u UEFA Ligi prvaka za mlade.

Nick Butt je nedavno imenovan za šefa Unitedove akademije, da mu kapitensku traku za prvu utakmicu u UEFA Ligi prvaka za mlade u septembru protiv PSV-a.

Bio je u seniorskom timu Manchester Uniteda i prije.

Van Gaal je imenovao Rashforda među svojim zamjenama u pobjedi protiv Watforda u novembru i u utakmici protiv Leicestera koja je završila neriješenim rezultatom tog vikenda.

Međutim, ni u jednoj od ove dvije utakmice Van Gaal nije uveo Rashforda.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!