NaslovnicaVijestiTko osvaja Hrvatski nogometni kup? Evo što kažu kladionice!

Tko osvaja Hrvatski nogometni kup? Evo što kažu kladionice!

Uzvratna utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Dinama održat će se na rasprodanoj Rujevici. Nakon remija 0:0 u prvoj utakmici na Maksimiru, i uz pravilo gola u gostima, Rijeka će imati priliku osvojiti svoju sedmu titulu, dok će Dinamo pokušati osvojiti svoju 17. titulu u ovom natjecanju. Ako Dinamo pobijedi, Zagreb će slaviti i njihovu 13. dvostruku krunu.

Svjetske kladionice blago favoriziraju Rijeku za pobjedu u ovom susretu, s koeficijentom 2.70 na njihovu pobjedu. Pobjeda Dinama nosi koeficijent 2.75, dok je remi ocijenjen koeficijentom 3.20. U ponudi je i klađenje na ukupnog pobjednika natjecanja, s koeficijentom 1.90 na Rijeku i na Dinamo.

Utakmica će se igrati od 18 sati, a moći će se pratiti putem izravnog prijenosa na MAXSport 1 i na YouTube kanalu iste televizije.

(Koeficijenti 22.5. u 14:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!