NaslovnicaVijestiTko stoji iza Wilshereove posudbe u Bournemouth?

Tko stoji iza Wilshereove posudbe u Bournemouth?

Tko stoji iza Wilshereove posudbe u Bournemouth? Postoji mala sumnja da je posudba Jack Wilsherea za Bournemouth bio jedan od najšokantnijih poteza u ovom ljetnom prijelaznom roku.

Tko stoji

Na početku je izgledalo tako apsurdno, gdje je trebalo do kraja prijelaznog roka da se završi ovaj potez. U stvari, 24-godišnjak je morao dobro razmisliti koju ponudu će prihvatiti, gdje su ga htjeli iz Milana, Rome i Crystal Palacea usred posljednjih minuta.

Međutim, Bournemouth je uspio izaći kao pobjednik, a razlozi koji stoje iza ovog izbora počinju se materijalizirati. Osim toga, jedan korijen uvjeravanja za Wilsherea je bio i gospodin David Beckham.

Do posljednjeg dana prijelaznog roka, posudba Wilsherea iz Arsenala je izgledala nevjerojatno.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

To je, unatoč činjenici, da je on imao burna nedavna iskustva na Emiratesu; činilo se kao logičan potez. Prema tome, kad je Bournemouth došao da traži potpis Engleza, Wenger nije imao primjedbi.

Ipak, 24-godišnjak ima neosporan talent i sposobnost, a iznenađenje za sve je bilo da je na kraju pobjednik za njegov potpis bio Bournemouth. Činjenica je ta da je sedam puta osvajač Lige prvaka AC Milan bio također zainteresovan, a Wilshere to nije uzimao u obzir.

Kao rezultat toga, bilo je potrebno rasvijetliti Wilshereovo razmišljanje. Uostalom Bournemouthova ekopa se nalazila u trećoj engleskoj ligi prije samo pet godina i imali su samo jedan bod iz tri utakmice ove sezone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!